Βραβεία

1o Βραβείο στον διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2017

Το σχολείο μας κατέλαβε την 1η θέση στον εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2017 ανάμεσα σε όλα τα συμμετέχοντα Γυμνάσια της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 15 μαθητές της Γ΄τάξης με υπεύθυνη την καθηγήτρια Γαλλικών κυρία Ευαγγελία Κουτσού.

Τελετή βράβευσης

 


1ο Βραβείο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το καλύτερο λογότυπο για το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για την Πλαστογράφηση και την πειρατεία.

   Στις 23 Ιουνίου 2010 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βράβευσε με την απονομή Α΄ Βραβείου το 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό του καλύτερου λογότυπου για το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για την Πλαστογράφηση και την πειρατεία.


1ο Βραβείο στους Αγώνες Λόγου στον μαθητή μας Μουρουζίδη Χρίστο.

Από Παρασκευή 30 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 διοργανώθηκαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια  Σχολικοί Αγώνες Λόγου στις εγκαταστάσεις του σχολείου . Στους αγώνες της εκφραστικής ανάγνωσης συμμετείχαν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας  Μουρουζίδης Χρίστος και Ράινερς Μαρία με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Ευαγγελία Κουτσού.
Ο  Μουρουζίδης Χρίστος κατέλαβε την 1η θέση των αγώνων στο σύνολο των διαγωνιζομένων μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.


Βραβεία ποίησης

5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης

Η ομάδα ποίησης του σχολείου μας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Πολιτιστικού προγράμματος «Ποιητικές διαδρομές και εικαστικές συναντήσεις» με υπεύθυνη τη φιλόλογο Αικ. Ρεβάνογλου, Διευθύντρια του Γυμνασίου, συμμετείχε στον 5ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (2014) και απέσπασε σημαντικές διακρίσεις. Η απονομή βραβείων έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος, στις 10 Μαΐου 2014:

  1. Δήμητρα Πανώρη, 1ο βραβείο
  2. Ολήνα Κυριακίδου, 2ος έπαινος
  3. Φιλίτσα Κουσκουβέλη, 3ος έπαινος

 

7ος Διαγωνισμός Ποίησης Δήμου Θεσσαλονίκης

Μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Τριανδρίας συμμετείχαν με ποιητικές δημιουργίες τους στον 7ο διαγωνισμό Ποίησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (2014). Οι μαθήτριες αποτελούν μέλη της ομάδας ποίησης που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Πολιτιστικού προγράμματος «Ποιητικές διαδρομές και εικαστικές συναντήσεις» με υπεύθυνη τη φιλόλογο Αικ. Ρεβάνογλου, Διευθύντρια του Γυμνασίου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού έλαβε χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης στις 10 Δεκεμβρίου 2014. Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι μαθήτριες της ομάδας ποίησης του σχολείου μας απέσπασαν για άλλη μία φορά σημαντικές διακρίσεις:

  1. Δήμητρα Πανώρη, 2ο βραβείο
  2. Ολήνα Κυριακίδου, 3ο βραβείο
  3. Φιλίτσα Κουσκουβέλη, τιμητική διάκριση