Αρχική σελίδα

1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΚΟ

ΔΙΚΤΥΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

 

 

 

Οδηγίες Πρόσβασης στο 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας

 

Από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

  1. Με αυτοκίνητο από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, ακολουθείτε την Μοναστηρίου προς το κέντρο της πόλης, συνεχίζετε στην Εγνατία και μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στα φανάρια της 3ης Σεπτεμβρίου στρίβετε αριστερά. Στην συνέχεια στα φανάρια της Αγίου Δημητρίου στρίβετε δεξιά, περνάτε ευθεία τα επόμενα φανάρια και στρίβετε αριστερά στην Ελ. Βενιζέλου για να μπείτε στην Τριανδρία. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά και 50 μετρά μετά στα αριστερά σας είναι το σχολείο και το πάρκινγκ.
  2. Με το λεωφορείο πηγαίνετε

      1) με το 17 προς Τριανδρία, στάση Νησάκι (Ελ. Βενιζέλου).

      2) ή με το 37 προς Κρυονέρι, στάση Πάρκο Μάνιου.

 

Από το αεροδρόμιο Μακεδονία

  1. Με αυτοκίνητο, μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο στρίβετε αριστερά στη διασταύρωση προς Θεσσαλονίκη (ταμπέλα). Στην επόμενη διασταύρωση στρίβετε δεξιά προς Θέρμη (ταμπέλα). Στην αερογέφυρα προς Θέρμη-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική ακολουθείτε το δρόμο προς Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη θα στρίψετε για την Περιφερειακή Οδό. Ακολουθώντας την Περιφερειακή Οδό στρίβετε δεξιά προς Τριανδρία. Μόλις φτάσετε στο φανάρι της Αγίου Δημητρίου στρίβετε αριστερά και πάλι αριστερά στην Ελ. Βενιζέλου για να μπείτε στην Τριανδρία. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά και 50 μετρά μετά στα αριστερά σας είναι το σχολείο και το παρκινγκ.
  2. Ο πιο απλός τρόπος είναι να πάρετε ταξί.

 

Από την Περιφερειακή Οδό - Κόμβο Πανοράματος

  1. Με αυτοκίνητο, ακολουθώντας την Περιφερειακή Οδό στρίβετε δεξιά προς Τριανδρία. Μόλις φτάσετε στο φανάρι της Αγίου Δημητρίου στρίβετε αριστερά και πάλι αριστερά στην Ελ. Βενιζέλου για να μπείτε στην Τριανδρία. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά και 50 μετρά μετά στα αριστερά σας είναι το σχολείο και το παρκινγκ.
  2. Ο πιο απλός τρόπος είναι να πάρετε ταξί.